Patronen Amigurumi Cactus

Eindelijk mijn eerste eigen patronen uitgeschreven, ben er erg trots op!
Vanaf nu zijn de patronen van deze twee realistische cactussen te koop via marktplaats, je vind ze door op marktplaats te zoeken naar amigurumi cactus. Je kunt natuurlijk ook even hier een berichtje achterlaten met je email-adres, dan neem ik contact met je op, ze kosten 2 euro per stuk.

.

5 opmerkingen:

 1. Hai,

  Wat mooi gemaakt! Ik zou er graag een willen bestellen voor mijn vriend. Hij heeft een lang gekoesterde droom bewaarheid zien worden, doordat er nu een tuinkas voor zijn (echte)cactussen in de tuin staat! Ik zoek eigenlijk een sleutelhanger voor hem (voor de trotse eigenaar :-)) en wil je vragen of het mogelijk is de witte lange cactus van een gehaakt bodempje te voorzien, zodat hij als sleutelhanger gebruikt kan worden. Wil je mij laten weten of het mogelijk is, of je dat zou willen doen en wat de kosten zouden zijn?

  Alvast heel hartelijk bedankt!
  Mijn emailadres is: yvonne_197@hotmail.com

  Met vriendelijke groeten,

  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk!.. ik vind alleen niet dat een patroontje altijd geld moet kosten.. spijtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is a really excellent read personally, Must admit that you are one of the finest bloggers I ever saw. We truly stumbled about this on yahoo, and im happy Used to do. I’ll definitely be coming back again.
  http://www.inuwtuin.nl/tuinkasten

  BeantwoordenVerwijderen