Nieuwst Ami's

Ben weer even volop bezig met amigurumis haken, vooral de amigurumis ontworpen door Irenestrange! Ze is een engelse ontwerpster die de meest bijzondere ami's ontwerpt, ze zijn superleuk om te zien en te haken!Voor de website: http://www.irenestrange.co.uk/

Het vogeltje is een gratis patroon dat je op haar site kunt downloaden in de shop, de rest van de patronen zijn daar te koop of via etsy:
http://www.etsy.com/shop/irenestrange?ga_search_query=irenestrange&ga_search_type=seller_usernames
De patronen zijn $4 per stuk of je kunt pattern deals kopen waarbij je korting krijgt als je meereder patronen besteld.

Herfstvriendjes

Wow en meteen alweer 35 volgers! Jullie zullen toch nog heel even moeten wachten op de volgende give-away, maar er wordt hard aan gewerkt!

In de tussentijd heb ik deze herfstvriendjes gehaakt, ik vond het leuk om wat te haken voor een herfsttafel en heb deze gratis patroontje gehaakt de links staan hieronder.

groetjes


Egeltje patroon:
http://yellowpinkandsparkly.blogspot.com/2009/10/heidi-hedgehog.html

Paddestoel patroon:
http://makelittlethings.blogspot.com/2009/12/chubby-mushroom.html

Pompoen:
http://www.ravelry.com/patterns/library/crocheted-pumpkin-pincushion#
(Ravelry account vereist, maar dat is zowieso een aanrader!)

En de winnaars zijn:....

Wat leuk dat jullie allemaal gereageerd hebben! Er zijn ook heel veel nieuwe volgers bijgekomen, daarom meteen een aankondiging voor de volgende give-away: bij 35 volgers! En dan een heel andere blogverloting.

Alle nummertjes per paar oorbellen in een zak heeft de volgende winnaars opgeleverd:Wil je de oorbellen zelf ook bestellen? Ze kosten 7,50 per paar inclusief verzendkosten. Je kunt dan gewoon hier een berichtje achterlaten of een mail sturen.

groetjes

p.s. Ik heb niet alle winnaars per mail kunnen bereiken dus als je gewonnen hebt, mail mij even je adresgegevens door zodat ik de oorbellen op kan sturen.

Give-Away!

Zoals beloofd, niet voor 20 volgers maar zelfs 22 volgers, een give-away!

De oorbellen die je hier boven ziet kun je dus winnen. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten en te vertellen welke je het leukste vind en waarom, dit is dan ook het paar dat je wint als je uitgeloot wordt. Als je ook een link plaatst en dat in je bericht erbij zet, maak je dubbele kansen, je naam gaat dan 2 keer in de hoed. Mochten er mensen uitgeloot worden met dezelfde voorkeur, maak ik een paar extra.

Hoeveel paren ik verloot hangt af van het aantal reacties.

Je kunt meedoen tot 29 augustus.

Deze give-away is in principe bedoelt voor volgers, maar je kunt ook reageren als je geen volger bent, natuurlijk vind ik het wel leuker om nog meer volgers te krijgen, dus meld je vooral aan!

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!
groetjes Sascha
p.s. Mocht je winnen en last hebben van allergie├źn kan ik de oorhaakjes vervangen door sterling zilver.