Swapjes

Even een kort berichtje over 2 erg leuke swaps:

Matchbox swap:

<-------------Verstuurd naar Debbieke

Ontvangen van Vlinder
-------------->


Prive-swap met zevenster:
Op het crafty swap forum stond een berichtje van Thea die op zoek was naar een handgemaakte stempel van deze schildpad, natuurlijk wilde ik wel een poging wagen. Ik heb hem naar haar verstuurd samen met deze ketting, omdat ze mijn sieraden ook wel leuk vond.

Toen zij vroeg wat ik er voor terug wilde viel ik meteen op haar geweldige haaknaaldenetui! En deze heb ik dan ook gekregen, helemaal leuk! Dankjewel Thea!


Verder worden er zeer binnenkort nog wat swapjes afgerond, dus snel meer foto's. En nog een week om mee te doen aan de give-away en daarna de uitslag en snel op naar de volgende verloting, dit keer iets heel anders!

Patroon: Grijze wolk kol

Tijdens het haken deed deze kol me denken aan een grote grijze wolk, vandaar de naam. Het is een snel en simpel project, ook geschikt voor beginners. Veel plezier ermee!

Voor het gratis patroon:

Grijze wolk kol
This cowl reminded me of a big grey cloud because of it’s texture and colors, so that’s why it’s named this way. It’s a very quick crochet project suitable for beginners because of its easy construction. Look at the color of the row to see what color to use. Have fun with it!

To go to the free pattern:


Big grey cloud cowl

Kruissteekpatroon konijntje in een kopje
Voor ieder die dit konijntje na wil borduren, kruissteken, hama-en, pixelen, inbreien, of haken, bij deze het gratis patroontje, veel plezier ermee!

Tips, pinterest en een theezakje

Laat ik eerst maar eens beginnen met een boekenttip: Felt friends from Japan. Ik heb de voorkant van dit japanse boek al vaak langs zien komen en zat er dan ook elke keer smachtend naar te kijken. Tot ik erachter kwam dat er ook een engelse uitgave van is! Inmiddels heb ik hem ontvangen en het is echt een aanrader!Als je dit boek ook wilt bestellen, of voor andere buitenlandse titels, kijk eens op http://www.bookdepository.com/ . Dit is een engelse site waar ik een tijd geleden per ongeluk op belandde, maar waar ze waanzinnig veel titels hebben voor weinig geld en met wereldwijde gratis verzending!

Verder ben ik lid geworden van pinterest, en oh wat is dat verslavend. Voor degene die het nog niet kennen, pinterest is een soort virtueel prikbord waar je elk plaatje van het net op kun "pinnen" om zo je eigen digitale inspiratiebord te maken. En het is echt fantastisch, voor een indruk:


Voor de vossenjacht-swap-maart was een van de woorden: lekker ruiken. Dit was mijn interpretatie: een kawaii theezakje met lavendel erin. Is hij niet schattig?

Verder heb ik nog het een ander gemaakt voor wat swaps, dus dat zal helaas nog even moeten wachten, maar snel meer daarover! Fijn weekend allemaal!

p.s. wat betrefd pinterest, het is vrij moeilijk om een account te krijgen aangezien je daarvoor uitgenodigd moet worden, door pinterest of door iemand met een account. Ik heb nu dus een aantal accounts te vergeven, dus wie graag lid wil worden, reageer snel en stuur me je email adres, dan stuur ik je een uitnodiging!

Give-away #3

Waarschijnlijk zagen jullie hem al komen, want we zijn nog lang niet bij de 11, dus nu eerst maar: Give-away #3!

Wat kun je deze keer winnen:

Vanwege het grote enthousiasme: 2 handgemaakt stempels

of

Een handgemaakt hertjeshart.

Wat moet je doen:

Laat hier voor 30 maart een berichtje achter met daarin je voorkeur.

Voor een extra kans zet je een linkje op je blog.

Zoals jullie misschien al gezien hebben is hobbyblog nu ook op facebook te vinden. Als je op facebook Hobbyblog "leuk vindt" of toevoegd aan je favorieten komt er nog een kans bij.

Je kunt dan gewoon hiernaast in het facebook kopje op "vind ik leuk" drukken.

Laat even weten als je extra kansen maakt in je berichtje, je hoeft maar 1 berichtje achter te laten.

Per 25 berichtjes wordt er 1 artikel verloot, dus zegt het voort!

Succes allemaal!

groetjes

Hartenswap

Een tijdje terug organiseerde Katrien van http://scrappatch.web-log.nl een hartenswap. Er was gigantisch veel animo voor er, er deden wel 94 deelnemers mee!

Ik heb een hartje gemaakt voor Hanneke. Aangezien ik helemaal niets van haar wist (geen blog, email, foto's of wat dan ook) heb ik een hartje gemaakt met 2 kanten zodat ze er hopelijk eentje leuk vindt!

Van Anita ontving ik dit hart: dankjewel!