Give-aways gewonnen!

Deze maand was ik de gelukkige winnaar van maar liefst 2 give-aways!


De eerste won ik bij Elisanna, zij gaf deze beeldschone ritstasjes weg, en ik heb de gele gewonnen!

Dankjewel!

Deze blog is zowieso echt een aanrader, neem vooral eens een kijkje!
Verder won ik bij Patricia een ontzettend leuk knipjesbord! Speciaal gemaakt naar de wensen van Mijntje, zo roze mogelijk dus! Ze is er dolgelukkig mee. Hartstikke bedankt!

Druk, druk, druk...

Lieve allemaal, het is even heel rustig geweest van mijn kant, maar ik vond het toch nodig tijd om weer eens wat te laten horen!

Zoals waarschijnlijk iedereen dat wel kent, zit ik even in een periode waarin erg weinig tijd is voor leuke dingen... Ik loop nu zelf 3 dagen per week stage en ga ook nog een dag naar school, de laatste loodjes en in September mijn diploma! Mijn vriend is aan het afstuderen en daarbij hebben we ook nog Mijntje rondhuppelen.

Maar... gister is er wel iets heeel bijzonders gebeurd, al 5 jaar zijn wij op zoek naar een zelfstandige woonruimte en gister zijn we eindelijk op nummer 1 beland voor een huis via de woningbouwvereniging! Ik wist niet of ik moest huilen of lachen, het leek inmiddels zo onhaalbaar, daarbij word het huis waar we nu huren verkocht en moeten we er dus echt uit. Als alles goed gaat gaan we dus binnenkort verhuizen, HOERA!

De twee plaatjes van hierboven zijn: De handmade-item-swap waarvoor ik zelf een portomonneetje gehaakt heb en een verjaardagscadeautje van 2 gehaakte hoesjes voor een potje/theelichtje zoals momenteel erg veel langskomen.

Verder ben ik druk bezig met een nieuw patroon en nog aan het nadenken voor de volgende give-away.... Jullie horen van mij! Liefs Sascha

And THE WINNERs are...

Ja, na zoveel reacties kan je moeilijk maar 1 winnaar uitkiezen, dus heb ik besloten om twee sjaals te verloten, de oorspronkelijke sjaal van de give-away en ook het model van het patroon!

Gefeliciteerd aan:

Corina zei

Oh, wow, dat vind ik wel een erg mooie sjaal en nog helemaal in mijn kleur ook!

Je hebt het beige exemplaar gewonnen!

en ....


Lisette zei

Ik kwam hier via Linda en moet je zeggen dat ik zonder aarzelen volger ben geworden en dat was ik ook geworden zonder de prachtige give-away maar stiekem hoop ik wel dat ik hem win hoor :-).

van harte met het beige-witte sjaaltje!


Stuur mij beide even jullie adres, dan komen de sjaals jullie kant op!


En aan alle andere lieve volgers, heel erg bedankt voor de lieve berichtjes, nog meer bedankt voor het trouwe volgen en om dat te belonen, heel binnenkort weer een give-away.

Tot die tijd hoop ik jullie te verblijden met het patroon voor dit sjaaltje. Zoals sommige als opmerkten is het iets anders dan de originele, bij de beige sjaal heb ik exact hetzelfde patroon gebruikt maar het dan aan beide kanten van de opzetlus gehaakt, de hele sjaal en alle rondes zijn dus in het rond gehaakt! Veel plezier ermee en ik ben benieuwd naar jullie creaties!