Sneak Peak

Aanstaande zaterdag is er weer een Dutch-Swappers-ontmoetingsdag!

Speciaal voor een aantal hele nieuwsgierige leden plaats ik alvast een kleine sneak peak van wat ik gemaakt heb!

      

 Na zaterdag zal ik de foto's in zijn geheel plaatsen en ik verklap vast dat dat wat nieuwe patronen met zich mee zal brengen!Een stukje service...

Al een aantal keer ontving ik mailtje's over de beschikbaarheid van de patronen. Voorheen deelde ik die altijd via Scribd. Het nadeel van deze site is dat je lid moet zijn van Facebook of Scribd om de documenten te kunnen downloaden.

Vandaar dat ik vanaf nu overgestapt ben op Google docs. Als het goed is zijn alle patronen nu direct te downloaden zonder dat je je ergens hoeft aan te melden en daardoor ook gemakkelijker te printen!

Voor alle patronen op een rijtje, klik hier!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I've received a couple of complaints about the availability of my patterns. I use to share them on Scribd, but the downside is that you'd either have to log in to Facebook or Scribd first to download and print the patterns.

That's why from now on I'm going to share my patterns on Google docs. All of the documents will now be downloadable and printable for everyone without logging in!

To see all of the patterns, click here!

De Doily Hoop Gaat Naar.......

Dank jullie allen voor de leuke reacties, ik ben benieuwd naar al jullie Doily Hoops! Maar van deze give-away kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is geworden:....... 

Jommes! Gefeliciteerd, mail even je gegevens dan ga ik ermee aan de slag!