Patroon Bobbelbeursje


Na al jullie lieve reacties moest ik natuurlijk wel even doorwerken, dus presenteer ik met trots


Velen van jullie vroeg al hoe ik aan de beursjes kwam, daarvoor heb ik een aantal nederlandse sites, als je op de links drukt komt je meteen bij de beugeltjes uit.


Maar ze staan ook vaak op Etsy of Ebay.

En kun je niet haken, of win je gewoon liever een kant en klaar exemplaar, laat dan hieronder een reactie achter met welke kleur je het leukst vind! Op 22 april 2012 laat ik de number generator een winnaar uitkiezen! Volgen of promoten hoeft niet, maar is natuurlijk altijd leuk!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

After a lot of requests, i've finally managed to write down the pattern, so...

I proudly present:


Many of you have asked where to buy the frames. 

I've got a few addresses of dutch shops but if you're not from the Netherlands I think it's best to order them on Etsy or Ebay. Simply search for coin purse frame...

Have fun with the pattern!-

Zoals beloofd...Een hele tijd terug poste ik een foto van een portomonneetje dat ik gehaakt had voor de one-handmade-item-swap. Ongeveer wekelijks krijg ik mails van mensen die het patroontje vragen.


Wel, ik heb een lading beugeltjes besteld en ben druk voor jullie aan de slag! Ik hoop hem dit weekend te kunnen posten.... Wie weet komt er dan nog wel een give-away aan te pas;)


Hij komt er dus aan, hierbij alvast wat shots van het eerste proefmodelletje.-

Lekker zomers haakpatroon!

Nieuw patroon voor een heerlijke luchtige driehoeksjaal!
Om lekker te haken in het zonnetje en om je heen te slaan als het frisser wordt!

Voor het Patroon: Luchtige driehoeksjaalNew pattern for a wonderful breezy summer shawl.
To crochet while sitting in the sun and throw over your shoulder when the sun goes down!

To go to the pattern: Breezy triangle shawl 

What I've been up to!

Oei, deze blog begint een beetje verwaarloosd te worden! Vandaar maar eens een snelle update!

Deze onwijs leuke slofjes zijn een patroon van: Katy Farrell. Deze dame heeft een geweldig leuke Etsy winkel met daarin de schattigste patronen voor baby-slofjes, zowel op 2 als op 4 naalden! Deze zijn in het rond gebreid op een rondbreinaald op de welbekende manier.

Dit word een baby-deken volgens het patroon van The Purl Bee, een onwijze aanrader ook voor de beginnende breister! Het wordt gebreid op naalden 8 waardoor het (nog steeds niet heel snel gaat, duh het is een deken!) te overzien is;) Ontzettend leuk om te breien ook!

Misschien hebben jullie het hoge baby-gehalte in deze post al ontdekt. Ja, inderdaad, er is een lief klein baby'tje op komst rond eind september! Dus ik waarschuw voor veel donzige, knuffelige baby-maaksels de komende tijd...


_

Theepotten met kabels (inclusief patroon)

Er kwam stiekem al een sneak peek langs van mijn theepotten die je kon winnen met het Dutch Swappers cadeautjesspel. Wegens veel vraag, hier ook de patronen zodat je hem zelf kunt maken.---------------------------------------------------


---------------------------------------------------