Tips on Thursday #2

1. I've heard of finger-knitting, but arm-knitting is new to me! Great when you need a really fast homemade gift!
Ik heb weleens gehoord van vingerbreien, maar armbreien is nieuw voor mij! Zeer geschikt als je nog snel een handgemaakt cadeautje nodig hebt!
http://www.simplymaggie.com/arm-knitting-how-to

2. Salt Dough Tags, really easy and really pretty! I will have tro try this sometime!
Letterlijk vertaal Zout Deeg Labels, weet iemand de nederlandse naam? Heel makkelijk en heel mooi, ik ga dit echt een keer proberen.
http://www.intimateweddings.com/blog/diy-wedding-favors-salt-dough-tags/

3. I'm always looking for good ideas to store my yarn (which is a lot!) and this is so clever and beautiful! 
Ik zoek altijd naar goede ideeen om mijn garen op te bergen (dat is namelijk echt veel!) en dit is zo slim en mooi!
http://www.dappertoad.com/2012/12/yarn-storage.html#

Want to share your own tips, tricks, tutorials or patterns? Leave a comment below! Would you like this to become a link party?

Heb je zelf nog leuke tips, trucs, tutorials of patronen? Laat dat een berichtje achter onder dit bericht! Zouden jullie het leuk vinden als dit een link party zou worden?

9 opmerkingen:

  1. Je kan de labels ook heel goed maken van zelf hardende klei (lekker goedkoop bij de Action) en stempels.

    Groetjes inge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De labels zijn van brooddeeg gemaakt volgens mij. Ze zien er echt heel leuk uit. Kan vast ook wel met fimo-klei, duurzamer en duurder :-).
    Leuke tips heb je verzameld! Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sascha, wat een leuke link naar dat armbreien. Nog nooit van gehoord, maar ziet er super leuk uit!
    Groetjes Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke tips! Een link-party zou inderdaad heel leuk zijn. Op mijn blog staat een frivolitépatroontje...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahaha, ik heb net in idd een half uur een armbrei-sjaal gemaakt. Een hele klos tricot Zpagetti gebruikt, dus hij is wel een beetje zwaar, maar valt daardoor juist wel mooi. Leuk idee!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel lang geleden heb ik wel eens dingetjes gemaakt van zoutdeeg. De verhoudingen van het deeg weet ik nu niet meer, maar als je stukje wilde proeven was het het deeg heeeel erg zout. Daardoor blijft het jarenlang goed. Luk dat dat ook weer terugkomt. Groetjes Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke tips!
    Ik ga je blog volgen :-)

    Groetjes Monique
    kiekeboel.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen