Lappenpoppen

For English please scroll down.
Ai, ai, wat is het lang geleden dat ik geblogd heb! Maar zeker niet stil gezeten hoor en er komen een hoop leuke dingen aan, dus tijd om weer eens een berichtje te plaatsen!

Eén van mijn nieuwe collecties koop-patronen waar ik erg trots op ben zijn de lappenpoppen!
Allemaal gehaakt met haaknaald 3mm en Scheepjeswol stone washed in verschillende kleuren. Ze zijn ontzettend leuk om te haken en om mee te spelen ;) En er komen er nog veel meer!

De één is wat moeilijk dan de ander omdat bij een aantal gebruik is gemaakt van Intarsia, oftewel kleurpatronen die onderweg worden mee gehaakt, maar voor de gevorderde beginner zijn ze volgens mij allemaal prima te doen!

Klik op de foto om naar het patroon te gaan!


Oh my, it's been such a long time since I blogged lately! But I've been very busy behind the scenes and a lot of exciting new stuff is coming soon, so it's about time for a little update!

One of my newest collections is the Ragdoll collection. They've all been made using Scheepjeswol Stone washed and crochet hook 3mm or D. They're much fun to make and even more to play with ;) And there are more Ragdoll patterns coming soon!

Some of them are harder than others because they require Intarsia color work, but I think they are easy to crochet for any advanced beginner and up.

Click the pictures to go to the patterns!

12 opmerkingen:

 1. Geweldig leuk allemaal, ga ik zeker een keer maken als ons kleinkind daar groot genoeg voor is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. was direct verliefd op deze prinseslappenpop, heb het patroon besteld en kijk eens wat ik er van gemaakt heb in een andere kleur
  op kruissteekmieke.blogspot.be, ben heel trots en ondertussen heeft Bo-Jane deze pop cadeau gekregen
  Micheline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn echt geweldig, stuk voor stuk! Dankjewel voor de patroontjes!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is het ook mogelijk om zo het patroon te bestellen? Ik heb geen paypall of een creditcard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan beter het boekje kopen via bol.com
   Dat is 12.99 en geen verzendkosten. Dan heb je 16 patroontjes voor 12.99.
   Ik ga morgen beginnen als het boekje binnen is.

   Verwijderen
 5. Hoi Sascha, van de week heeft mijn vrouw het boekje gehaakte lappenpoppen gekregen van haar zus. Leuke patronen met een maar.
  Waarom is er voor gekozen om de patronen deels af te drukken op grijze pagina's. Zwart op grijs is slecht leesbaar voor de wat oudere oogjes. Ook de andere pagina's waar een andere ondersteunende kleur is gebruikt zijn wat moeilijker leesbaar. Graag bij een volgende uitgave hier aandacht voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo ik ben de pinquin aan het haken met het hooft begonnen maar het moet met 2 kleuren ik ben geen ervaren haakster dus mijn vraag is moet ik iedere toer en bij de kleur de draad afknippen ??want er word rond gehaakt

  BeantwoordenVerwijderen