Swaps, breien en Frivolité

Allereerst de beloofde foto's van de vossenjacht swap:
De swap bevatte: geborduurde cupcake in lijstje, 3 stofjes, 2 stempels en 2 pakjes fimo.Verder heb ik dit vestje gebreid. Het patroon is Alise van Dutchknitting design, beschikbaar in de maten 1, 2 en 4 jaar. Een absolute aanrader, ik had hem in 2 avonden af!

Dit was nog de apparte thee-swap:
Speculaas thee, winternacht betoverings thee, liefdesthee en 3 thee stempels.

En deze week ben ik voor het eerst bezig geweest met de frivolité techniek.
Ik ben erg benieuwd of meer van jullie dit kennen en-of gebruiken,het is een oude en een beetje vergeten techniek, maar het is erg leuk.

Ik ben begonnen met naald frivolité door dit filmpje.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een (lange) naald en dun garen. Het is een soort knooptechniek die je zo onder de knie hebt. Het enige probleem is een beetje, wat doe je ermee? Het wordt veel gebruikt voor applicatie en ook sieraden. Het echte werk wordt gemaakt met behulp van een shuttle of klosje. Ik heb deze via marktplaats kunnen bemachtigen en zelfs een frivolité boek. Dus binnenkort meer hierover.

Tot slot is dit weekend in Zwolle weer de handwerkbeurs. Vorig jaar ben ik hier ook met mijn schoonmoeder en dochtertje heen geweest en het is een absolute aanrader. Werkelijk alles op handwerkgebied is daar te vinden. Heerlijk inspiratie en prachtige materialen. Gaan hier nog meer mensen naartoe?

Ohja, vandaag de laatste dag om te reageren op de give-away en morgen de uitslag.