Tips, pinterest en een theezakje

Laat ik eerst maar eens beginnen met een boekenttip: Felt friends from Japan. Ik heb de voorkant van dit japanse boek al vaak langs zien komen en zat er dan ook elke keer smachtend naar te kijken. Tot ik erachter kwam dat er ook een engelse uitgave van is! Inmiddels heb ik hem ontvangen en het is echt een aanrader!Als je dit boek ook wilt bestellen, of voor andere buitenlandse titels, kijk eens op http://www.bookdepository.com/ . Dit is een engelse site waar ik een tijd geleden per ongeluk op belandde, maar waar ze waanzinnig veel titels hebben voor weinig geld en met wereldwijde gratis verzending!

Verder ben ik lid geworden van pinterest, en oh wat is dat verslavend. Voor degene die het nog niet kennen, pinterest is een soort virtueel prikbord waar je elk plaatje van het net op kun "pinnen" om zo je eigen digitale inspiratiebord te maken. En het is echt fantastisch, voor een indruk:


Voor de vossenjacht-swap-maart was een van de woorden: lekker ruiken. Dit was mijn interpretatie: een kawaii theezakje met lavendel erin. Is hij niet schattig?

Verder heb ik nog het een ander gemaakt voor wat swaps, dus dat zal helaas nog even moeten wachten, maar snel meer daarover! Fijn weekend allemaal!

p.s. wat betrefd pinterest, het is vrij moeilijk om een account te krijgen aangezien je daarvoor uitgenodigd moet worden, door pinterest of door iemand met een account. Ik heb nu dus een aantal accounts te vergeven, dus wie graag lid wil worden, reageer snel en stuur me je email adres, dan stuur ik je een uitnodiging!