Druk, druk, druk...

Lieve allemaal, het is even heel rustig geweest van mijn kant, maar ik vond het toch nodig tijd om weer eens wat te laten horen!

Zoals waarschijnlijk iedereen dat wel kent, zit ik even in een periode waarin erg weinig tijd is voor leuke dingen... Ik loop nu zelf 3 dagen per week stage en ga ook nog een dag naar school, de laatste loodjes en in September mijn diploma! Mijn vriend is aan het afstuderen en daarbij hebben we ook nog Mijntje rondhuppelen.

Maar... gister is er wel iets heeel bijzonders gebeurd, al 5 jaar zijn wij op zoek naar een zelfstandige woonruimte en gister zijn we eindelijk op nummer 1 beland voor een huis via de woningbouwvereniging! Ik wist niet of ik moest huilen of lachen, het leek inmiddels zo onhaalbaar, daarbij word het huis waar we nu huren verkocht en moeten we er dus echt uit. Als alles goed gaat gaan we dus binnenkort verhuizen, HOERA!

De twee plaatjes van hierboven zijn: De handmade-item-swap waarvoor ik zelf een portomonneetje gehaakt heb en een verjaardagscadeautje van 2 gehaakte hoesjes voor een potje/theelichtje zoals momenteel erg veel langskomen.

Verder ben ik druk bezig met een nieuw patroon en nog aan het nadenken voor de volgende give-away.... Jullie horen van mij! Liefs Sascha