Liebster Award

Van LittleZ kreeg ik de Liebster Award, dankjewel, complimentjes neem ik graag in ontvangst! De bedoeling is: vertel 11 dingen over jezelf of beantwoord de 11 vragen en geef de award door aan 11 blogs die het verdienen. Een leuke manier om nieuwe blogs en de mensen erachter te leren kennen!

1. Geluk zit vaak in kleine dingen. Van welke kleine dingen word jij echt gelukkig?
Ik ben een zeer gelukkig mens, er is namelijk een hoop wat mij gelukkig maakt! Op de eerste plaats komt natuurlijk mijn gezin! Mijn twee heerlijke dochter (van 5 jaar en 2 maanden) en mijn geweldige man.

Daarbij is mijn tweede liefde absoluut het handwerken, zoveel het ontwerpen, de uitvoering als het bloggen erover!
2. Bij welke film heb je voor het laatste gehuild?
Films kijk ik niet veel, ik ben meer van de series! Grey's Anatomy en Private Practice zijn mijn favorieten, vaak blijft het tijdens de "gigantische drama's" niet droog! ;)

3. Waarom ben je met je blog begonnen?
Oorspronkelijk om te laten zien wat ik maakte en swapte in 2009.

4. Beschrijf in 3 zinnen de inrichting van je huis.
Heel veel Ikea, betaalbaar en leuk! Verder is ons huis heel erg basic qua kleur, wit en grijs zijn de hoofd kleuren met hele felle accenten, zoals geel. Zelfgemaakt, langzamerhand vult de kamer zich steeds meer met zelfgemaakte accessoires.

 5. Als je in een ander land moest gaan wonen, in welk land zou je dan het liefst gaan wonen en waarom?
Hmm, vroeger wilde ik altijd graag in Israel wonen, vanwege mijn roots, familie en het geweldige land op zich. Nu neig ik meer naar ScandinaviĆ« vanwege de mentaliteit, natuur en ontwikkeling.

6. Wat is je favoriete wereldstad?
Amsterdam heeft toch wel een speciaal plekje in mijn hart, het voelt altijd als thuiskomen en op vakantie zijn tegelijk als je de de Kalverstraat in loopt!

7. Als geld geen rol zou spelen, hoe zou je dan het liefst je tijd besteden/welk werk zou je doen?
Ik zou het liefst een eigen studio/winkel beginnen waar je alles op gebied van handwerken kunt kopen, workshops volgen etc. en een eigen boek met patronen uitbrengen!

8. Welk talent zou je willen bezitten?
Naaien! Ja, ik heb het wel gedaan, maar op het wordt nooit zo mooi als op het plaatje! Ik geloof dat ik er ook het geduld en het precieze niet voor heb, bovendien heb ik een bloedhekel aan strijken :p

9. Wat is het meest dierbare object (en dan bedoelen we dus geen personen) in je huis?
Dat is een moeilijke vraag! Ik denk mijn handwerkboeken. Daar kijk ik vaak in voor inspiratie! Ik heb een grote collectie met veel vintage brei en haakboeken, die zijn me erg dierbaar!

10. Wanneer heb je voor het laatst iets gedaan dat je eigenlijk niet durfde?
Haha, in oktober, Bevallen! Ja, het was de tweede keer. Ja, dat kind moest er toch uit. Ik weet het, ik weet het, maar wat was ik bang!

 11. Heb je een tip voor je bloglezers? Mag alles zijn; een mooi boek, een goede film, een leuke winkel,  een dagje-uit-tip, een citaat of een lekker recept...
Ik houd het op een garen! Het garen Victory Acryl van Lammy, echt mijn favoriet! Het is 100% acryl, maar heeft een mooie glans, is zijdezacht, fijn om mee te werken en bovendien zeer betaalbaar! 

En dan de 11 blogs, moeilijk kiezen hoor:
http://blij-dat-ik-brei.blogspot.nl
http://annemarieshaakblog.blogspot.nl
http://elkedagzaterdag.blogspot.nl/
http://wiekevankeulen.blogspot.nl
http://haakensmaak.blogspot.nl
http://liques.blogspot.nl/
http://lindevrouwsweb.blogspot.nl/
http://littleforesthandmade.blogspot.nl/
http://kimminita.blogspot.nl
http://vicarnosmama.blogspot.nl
http://echt-studio.blogspot.nl/